♥ Marikajonsson

Alla inlägg under juni 2010

Av marika jonsson - 17 juni 2010 19:41

Denna dag har bara varit jobbig. Vaknade vid 10 imorse och vara trött och väldigt less så jag har bara legat frmför tv:n idag och surat, men man har sån dag ibland.


Tittade på Dear John förut, den var bra faktist. Det var väldigt fin kärlek och jag blev glad av den så det var positivt iallafall.


Orkar inte blogga mer så jag lägger mig i soffan och lyssnar på älskade Mellisa Horn♥


  



Av marika jonsson - 16 juni 2010 16:35

Var som sagt på birsta igår och det blidde så att Sandra följde med, det var väldigt trevligt. Shoppade 4 tunikor, fast 3 var på REA. Så glad, brukar aldrig hitta saker på rea men gjorde det för en gång skull, WIHOO.

Sedan följde jag med S hem och vi tittade på Pearl Harbor, bästa filmen som någonsin gjorts. Och sen så tittade vi även på Göta kanal 3 det var inte så bra, sämsta av dom 3 filmerna. Sen när jag kom hem så lade jag mig i soffan och tittade på fyra bröllop och en begravning, det var favoritfilm när jag var liten men inte nu längre.


Idag sova jag till 12 och har bara tagit det lungt och hjälpt mamma lite grann. Åker till pappa ikväll och är där en vecka.


För mig blir det stugan på midsommar, vad har ni för planer?



      


Hörs en annan dag!



Av marika jonsson - 15 juni 2010 09:20

Blev ingen lång sovmorgon idag men jag ska dock till birsta så det jämnar ut sig helt enkelt. Har lite saker som jag måste ha så vi får väll se om jag kommer hem med något nytt. Så jag bloggar senare, och knäpper kort på det jag köpt, om jag nu köper något.


  

Bara för att han är snygg♥

Av marika jonsson - 14 juni 2010 22:50

Ibland frågar jag mig själv varför jag håller på med det här, alltså bloggandet. Jag har ganska få läsare och jag är ofta dålig på att uppdatera och har ingen aning om folk tycker om att läsa min blogg eller inte. Så ska man lägga ner skiten eller inte. Kanske inte än att jag gör det men jag får se längre fram hur det känns och om jag orkar hålla på.


Tittade på mtv movie awards så jag tänkte att ni kunde få se lite bilder från röda mattan


              

  


Nu säger jag god natt och så kanske vi höra imorgon. Sweet dreams!

Av marika jonsson - 14 juni 2010 19:47

Jaha då var första dagen på sommarlovet snart över, har inte gjort något speciellt. Haft mitt egna lilla film-maraton och tittat på the holiday, brokeback mountain, american pie band camp och twilight 1 och 2. Så förmodligen hittar jag på någonting imorgon så att jag inte sitter vid tv:n hela dagen.


Nu tänkte jag lägga mig frmaför tv:n(igen) och titta på 90210 och the secret life of the american teenager och sen sitter man väll här igen, men vi får se.


Hade bra så länge!


  


Av marika jonsson - 13 juni 2010 23:41

Då var denna helg över och sommarlovet börjar, sommaren 2010 ska bli den bästa.


Igår kväll vid 10 tiden åkte jag upp med mamma till stugan, och vi kom dit vid halv 11 och då åkte jag till lars och där var vi någon timme sen åkte vi hem vid 1 och jag gick och la mig 2 eller något sånt sen vaknade jag kvart i 11, det var ganska skönt det. Sen så åkte vi hem klockan 12 för att vi skulle fika hos Ingrid som fyllt år. Sen så kom Frida och var här en liten stund. Vi såg senaste avsnittet av the secret life of the american teenager och spelade spel, det var trevligt det. Sen ikväll har jag inte gjort nånting bara suttit här och haft tråkigt.


Nu är jag väldigt trött så jag ska sova nu jag, men jag ska försöka orka blogga mer imorgon. Så ni vet liksom!


Ryan Kwanten min nya snygging


    



//Marikajonsson

Av marika jonsson - 12 juni 2010 12:33

Skolavslutningen var väldigt fin. Dom som uppträdde var jätteduktug och det var bra låtar. Så den var väldigt lyckad. Men sen efter när vi skulle samlas med klassen så kan man nog säga att jag bröt ihop. Jag grinade hur mycket som helst och jag fick knappt luft, började nästan hyperventilera. Och jag kunde inte sluta grina så jag stod där och grinade en stund jag medans alla titta på mig då och då för att se om jag hade dött än. Men det hade inte slagit mig innan hur mycket jag faktist skulle sakna klassen. Men jag mår bra nu och det ska bli så grymt skönt med sommarlov kan jag säga.


                

Av marika jonsson - 11 juni 2010 08:54

Håller på att göra mig ordning till skolavslutningen som jag tror kommer bli väldigt känslomässig. Det blir nog tårar kan jag tro, men man får grina ikväll.


Sen blir det middag i borgen ikväll sen så får vi se vad som händer sen.


Hejsvejs!



Fråga mig

0 besvarade frågor

Bubbelroom

Presentation


Mitt namn är Marika och jag är 16 år. Jag går första året på ledarskapsprogrammet på västemalms skola. I bloggen skriver jag om det som faller mig in!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

besökräknare

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards